Tillökning i varglyan

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva på sistone, men förhoppningen är som alltid att detta skall ändras nu i framtiden. Efter en jobbig tid rent personligt har saker och ting börjat ordna upp sig och jag och Nathalie har kunnat ta tag i framtiden och drömma igen. Nya projekt planeras hela tiden och det känns som att när vårkänslorna och solen tittar fram dyker entreprenörandan upp och ser nya affärsmöjligheter i varenda buske och tidningsartikel. Detta har lett till en akut tidsbrist och när man av den anledningen plötsligt finner sig stampandes på samma ruta hela tiden så tog vi ett beslut att utöka varglyan.

Dels har detta skett med hjälp av nya konsulter som har kommit med ny kunskap och nya insikter, detta har bl.a. lett till sidan Arbetsbod.com som är tänkt att sälja billiga och robusta arbetsbodar. Det är spännande med ett nytt projekt som faktiskt innefattar att sälja fysiska produkter. Det har inte varit så mycket sådant hittills i min karriär. Nästa steg vi har tagit är att ta in en praktikant genom Arbetsförmedlingen. En kille i samma ålder som oss och som precis som vi är intresserad av datorer och datorspel. Det underlättar med samma intressen och efter en vecka känns det som om allt går väldigt smidigt. Han skriver bra och klarar av de uppgifterna vi ger honom på ett bra sätt hittills. Det är spännande att känna att företaget växer. Att vi gör den här satsningen nu trots att ekonomin inte är den bästa är för att vi ser sådan enorm potential som skulle gå förlorad om vi inte tog tag i och förverkligade de projekt vi har.

När jag då äntligen fick lite extra tid över förra veckan tack vare Johan så har jag lyckats lansera ett av våra projekt. BestRushPoker.com är tänkt att bli en bra inkörs port för framtiden inom poker Online. Full Tilt Poker som har utvecklat spelformen har äntligen vågat satsa på att differentiera poker Online mot hur det spelas live. Jag tror att det är något som behövs för att inte hela branschen ska gå mot sin egen död.

Leave a Reply