Välkommen till varglyan!

Tanken att skapa en egen professionell blogg har funnits ganska länge, men det tar ibland tid att gå från tanke till handling och steget från handling till färdigställande kan ibland bli allt för långsamt även det. Nu är det gjort åtminstone och jag hoppas att det kommer betyda att det sista steget, att få denna sida till att bli en idéspruta och tankeställare och tillika en morot för mig och andra inte behöver ta så lång tid.

Jag hittar många intressanta artiklar och projekt när jag jobbar. En del av dem försöker jag utnyttja för egen del, andra kommer jag skriva om här då jag känner att jag inte har tid, eller kunskap och kompetens att utnyttja möjligheten. Ibland kommer jag tipsa om saker jag lärt mig av andra, och ibland kommer jag lära ut egna saker, liksom min fru kommer göra.

Oavsett vad framtiden har i åtanke för denna sida så önskar jag dig nu välkommen hit!

Leave a Reply